29 juli 2023

Vrienden,

we teren nog even na op de mooie tweedaagse in Lapscheure het voorbije weekend, met tweemaal meer dan 700 deelnemers alles bijeen een mooi resultaat. Dank ook aan onze vele vrijwillige handen die alles in het werk stelden om het iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Helaas dienden we ook twee ongevallen te registreren vrijdag 21 juli, bij de één bleef het gelukkig bij wat blauwe plekken en schaafwonden, bij de andere werd een enkelbreuk vastgesteld, beterschap uiteraard aan beiden. Naast het mooie resultaat mochten we ook nog eens 6 nieuwe gezichten verwelkomen in onze club, wij heten hen bij deze dan ook van harte welkom in de hoop dat ze allen vlug hun draai en plaats mogen vinden binnen ons geheel. Wie nog even wil nagenieten en terugkijken op de tweedaagse: op onze site: www.levenslijndamme.be,  bij de rubriek sfeerbeelden kan je terecht voor de beide reportages ons aangereikt door Greta en Paul, waarvoor dank.

Deze week snijden we het hoofdverlof reeds middendoor, wat vliegt de tijd, aan allen die nog met verlof zijn of nog net niet, geniet ervan. Voor zij die het reeds achter de rug hebben: welkom “in reality”, bij onze dagdagelijkse bezigheden. Onze vrije tijd kunnen we de komende week ook invullen met onder andere georganiseerd wandelen op en in:

*    dinsdag 01 augustus:    Lichtervelde (W-VL)

*    donderdag 03 augustus:    Heile (Sluis) – (Zeeland)

*    vrijdag 04 augustus:    Zonnebeke (W-VL)

*    Zaterdag 05 augustus:    Loppem en Oostrozebeke (W-VL) – Grammene en Geraardsbergen (O-VL)

*    zondag 06 augustus:    Knokke-Heist en Eernegem (W-VL) – Vinderhoute (O-VL)

Nog meer tochten en alle info over deze en nog meer, uiteraard op: www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Extra nieuws: woensdag 02 augustus in het kader van “Start to Walk”, onze eigen oefentochten op woensdagavond, gaan we wandelen in groepsverband in en om Sijsele. Afspraak: 18u30 sportpark ’t Veld, Eikelberg Sijsele – cafetaria krachtbal. Rustige tocht, naargelang de weersomstandigheden van een  6 à 8 km doorheen de zomerse (?) natuur in onze eigen omgeving.

vriendelijke groet, fijn weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *