26 november 2022

Vrienden,

deze morgen waren we te gast in Kaprijke bij onze vrienden van Roal Benti wandelclub St. Jan-in-Eremo vzw voor hun herfsttocht. Een ideaal wandelweer gekoppeld aan een wisselend parcours tussen Kaprijke en Lembeke bezorgden ons een waaier aan herfstbeelden waar we intens van genieten konden. Dat we er niet allen waren werd bevestigd door het aantal deelnemers die reeds de inschrijving passeerden bij onze terugkomst omstreeks 11u00. Als afsluiter, een blond Augustijntje, maakte de voldoening compleet. Voor de komende week is het aanbod georganiseerde wandeltochten, Limburg buiten beschouwing gelaten, zeer pover. Zo kunnen we enkel voor komend weekend het volgende aanbieden op en in onder andere:

*    zaterdag 03 december: Dentergem (W-VL)

*    zondag 04 december: Gits (W-VL) – Moerbeke-Waas, Merendree en Gent (O-VL)

Alle info over deze en nog meer tochten kan je vinden op: www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen atelier: komende donderdag stappen we de laatste maand van 2022 in, het moment om even stil te staan met uw intenties om ook in 2023 verder deel uit te maken van onze wandelclub. Indien je nog geen actie ondernam gelieve het lidgeld, zijnde 15,00€ per persoon, dan ook voor het jaareinde over te maken op reknr: BE30 3631 5604 1011 van Levenslijn Damme. Op die manier kunnen wij jullie lidkaart activeren om vanaf 01 januari 2023 blijvend te kunnen genieten van het voordeel van uw lidmaatschap bij eender welke inschrijving over het ganse wandelland.

Volgende zondag 04 december organiseren wij, na een onderbreking van 3 jaar om de gekende diverse redenen, ons ledenfeest. Velen gaven reeds aan aanwezig te willen zijn, indien je nog twijfelt kan je in extremis alsnog mee genieten van een namiddag vol warmte en amusement in zaal Der Rozen op Den Hoorn-Moerkerke. Inschrijven kan nog tot maandag 28/11, daarna worden de lijsten afgesloten. Reageren per kerende.

Zonder onvoorziene omstandigheden zal ook het laatste nummer van Lijntjes 2022, ons ledenblad, vanaf volgende zondag beschikbaar zijn. Wie aanwezig is op het ledenfeest kan dit daar verkrijgen, voor de anderen valt het in de week na 04 december in de bus. Opgelet: degenen die geen lidgeld 2023 overmaken zullen vanaf volgend jaar verstoken blijven van ons  bundeltje leesplezier.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *