19 november 2022

Vrienden,

we komen steeds meer in de donkere dagen, nachten zijn langer dan de dag, een teken dat we koers zetten richting eindejaar of is dit nog wat te vroeg? De tijd om te wandelen in de vrije natuur wordt beperkt, zeker voor degenen die nog niet het statuut pré- of gepensioneerd  te zijn. Nochtans zijn er mooie taferelen waar te nemen, dit mochten we deze morgen ervaren in het Vloethemveld in Zedelgem waar we te gast waren bij onze vrienden/collega’s van Vier Op Een Rij. Komende week is het aanbod om georganiseerd te wandelen eerder beperkt in onze contreien met onder andere op en in:

*    dinsdag 22 november: Ingelmunster (W-VL)

*    zaterdag 26 november: Gullegem, Bovekerke en Bredene voor W-VL – Kaprijke voor O-VL

*    zondag 27 december: Blankenberge (W-VL) – Temse, Onkerzele en Ursel (O-VL)

Meer info over dit alles plus nog extra tochten in het ganse land op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen huis:

*    woensdag 24 november in het kader van “Sport Mee” het aanbod sport voor volwassenen en personen met een beperking van stad Damme, wandelen in en om Sijsele. Afspraak 14u00 sportpark ’t Veld in Sijsele voor een tocht van 7 à 8 km doorheen de late herfstperiode. We wandelen zoals steeds in groep.

*    daar we met een deadline zitten om Lijntjes, ons ledenblad, te kunnen aanbieden op ons ledenfeest zondag 4 december is het morgen zondag 20/11 de laatste dag om jullie wandelgegevens 2022 (tochten + kilometers) door te spelen.

*    inschrijven voor het ledenfeest van zondag 4 december kan nog tot donderdag 25/11, gelieve indien je wenst aanwezig te zijn niet meer uit te stellen om te reageren.

*   meer dan waarschijnlijk zijn er onder jullie liefhebbers die graag eens meedoen aan een quiz. Wel dit kan nu zomaar op zaterdag 03 december in zaal der Rozen, Hoornstraat 90 te St. Rita-Moerkerke waar het feestcomité Den Hoorn “Quist Rita” organiseert. Levenslijn Damme wil ook een team op de been brengen om deel te nemen, heb je interesse laat dan iets weten. Kan jezelf een team (2 tot 4 personen) op de been brengen en wil je onder de hoed van Levenslijn Damme mee quizzen ook dan mag je iets terug sturen. Deelname komt op 5,00€ per persoon, inschrijven kan via onze voorzitter Rita, rvl@telenet.be of via 0478 276904. (zie bijlage))

Vriendelijke groet, fijn weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *