26 december 2021

Vrienden,

we duiken de laatste week van 2021 in onder dezelfde omstandigheden als een jaar terug. Vandaag ware het een uitgelezen dag geweest voor onze “Damme in Kerstsfeer” ware het niet dat Corona roet blijft in het eten gooien. Onze wandeltocht samen met een bezoekje aan “Wintersfeer” de bloemenkunst van Frederiek Van Pamel in het Oud St. Janshospitaal en ook eens langslopen in  Gallery 22 voor de expositie “Ol Tope” waar ook onze huiscartonist Marty zijn werken tentoonstelt zou de ideale afsluiter van 2021 zijn geweest. Een bezoekje aan beide tentoonstelling kan uiteraard wel nog steeds de komende week.

Wandelen de komende week kan mits naleven van heel wat regels en maatregelen wel in en op:

*    maandag 27 dec: Roeselare

*    donderdag 30 dec: Nieuwpoort

*    vrijdag 21 dec: Kortemark

Raadpleeg wel steeds de kalender op www.wandelsportvlaanderen.be alvorens aanstalten te maken om te gaan deelnemen, last-minute annuleringen zijn nog altijd mogelijk.

Nieuws uit eigen keuken.

*    “Lijntjes”, ons ledenblad zou normaliter de komende week in de bus moeten vallen, mocht dit niet zo zijn geef gerust een seintje.

*    vanaf heden verzorgt Luc Bossuyt opnieuw zijn kalender met eventuele Coronatochten, tochten die enkele dagen (weken) uitgepijld blijven, zie bijlage.

*    in deze laatste week nog een warme oproep om het lidgeld voor 2022 over te maken, op die manier ben je ook in 2022 gewapend om te gaan wandelen aan ledentarief.

Mooi eindejaar, gezond en sportief 2022,LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *