26 augustus 2023

Vrienden,

morgen zondag 27 augustus zijn we jullie allen verwachtend ter gelegenheid van onze 18e Kanalentocht die, door de reeds jarenlange werken en opgravingen in Oostkerke,  opnieuw doorgaat vanuit zaal Broederklooster in Vivenkapelle. Hopelijk mogen we in 2024 met deze tocht terug naar haar roots. Parcoursbouwer Thierry heeft voor elkeen een parcours op maat uitgetekend, zodat het voor iedereen genieten wordt van de landelijke omgeving tussen Vivenkapelle, Sijsele en Moerkerke.

 Komende week vangt op vrijdag 1 september het nieuwe schooljaar aan, we wensen aan al onze scholieren dan ook een leerrijk en fascinerend nieuw schooljaar toe. Ondertussen stevenen we af op de herfst, met het snelle korten van de dagen, in september doen we nog een extra inspanning in het kader van “De maand van de Sportclub” om zoveel als mogelijk mensen uit onze omgeving aan het bewegen te krijgen, hou onze verdere communicatie dan ook in de gaten.

Voor deze week kunnen we terecht op en in onder andere:

*    woensdag 30 augustus:    Torhout en Adinkerke (W-VL)

*    vrijdag 01 september:    St. Joris – Beernem (W-VL)

*    zaterdag 02 september:    Oostkamp, Leffinge en Westouter (W-VL) bij deze laatste ook voor lange afstanden vanaf 35 km vanuit een andere locatie. – Gavere (O-VL) en Terneuzen                                                             ((Zeeland)

*    zondag 03 september:    Zuienkerke, Gits en Lauwe (W-VL) – Merelbeke en Buggenhout (O-VL) en Groede (Zeeland)

Nieuws uit eigen huis: * woensdag 30 augustus in het kader van “Start to Walk”, oefentocht van een 8 km in en om Sijsele in groepsverband. Afspraak 18u30 sportpark ’t Veld in Sijsele. Dit is de voorlaatste oefentocht in 2023 op woensdagavond. Op woensdag 13 september sluiten we af met een korte tocht gevolgd door een barbecue, jullie gratis aangeboden. Die staat open voor alle leden van onze vereniging, let wel: je dient in te schrijven uiterlijk tegen zondag 10 september via 0478 281787 – roger.snauwaert@skynet.be. Aanvang 19u30 sportpark ’t Veld hoofdcafetaria-.

vriendelijke groet, tot morgen dan, fijn weekend, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *