24 december 2022

Vrienden,

we zijn op enkele uren van kerstavond en de daarbij horende feestelijkheden die uiteraard ook nog doorgaan morgen zondag ter gelegenheid van kerstdag en eventueel ook de komende week waar we zaterdagnacht de overstap maken naar 2023. Zijn jullie er klaar voor of vinden jullie dat het een beetje uit zijn context wordt gerukt? Het kan zomaar. Wij zijn in ieder geval klaar om jullie aanstaande maandag 26 december allemaal te verwelkomen in het stadhuis van Damme voor onze eigen “Damme in Kerstsfeer”. Jammer dat er deze morgen reeds een aantal pijlen een andere richting hadden gekregen in het centrum van Damme. Wie kan daar nu plezier in hebben? In ieder geval wensen we jullie allen fijne kerstdagen en een bijzonder vrolijke, veilige en fantastische overgang naar het nieuwe jaar. Moge het al jullie dromen, grote en kleine, laten uitkomen en mogen jullie allen gezegend worden met een goede gezondheid, met warme momenten, met fijne ontmoetingen, met tijd voor elkaar, met veel wandelplezier en dit alles overgoten met een beetje welgemeende liefde.  We hopen jullie allen niet alleen maandag maar ook bij andere gelegenheden te mogen ontmoeten in het nieuwe jaar.

Komende week kunnen we tussen de feesten door ons wandelhart ophalen op en in onder andere:

*    maandag 26 december: naast Damme in Kerstsfeer ook nog wandelen in Moorslede(W-VL) – Aalter, Zottegem en Oudenaarde (O-VL)

*    dinsdag 27 december: Roeselare (W-VL)

*    woensdag 28 december:   Leke en Kortrijk (W-VL) – opgelet in Kortrijk pas vanaf 12u00

*    donderdag 29 december: Nieuwpoort (W-VL)

*    zaterdag 31 december en zondag 01 januari:  tweedaagse Kreketrekkers Kortemark met ’t is Tied dat Tud is op zaterdag en We Gingn en Bluven goan op  zondag. Volledig ander parcours op zondag 01 januari.

Meer tochten en alle info daarover op www.wandesportvlaanderen.be/kalender

Fijn weekend verder, mooi eindejaar en tot maandag (bekijk ook nog even de bijlage) LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *