17 december 2022

Vrienden,

koning winter houdt ons nog even in zijn greep, wat temperaturen betreft toch, na het weekend zou hij verdreven worden om opnieuw wat meer maxima graden te verkrijgen. Toch hebben deze vriestemperaturen hun charme, aanvriezende mist en nevel kleuren het landschap in een witte tooi, alleen de aanvriezende regen van gisteren vrijdag betekende de andere kant van de medaille met nogal wat slippartijen tot gevolg. Die gladheid was deze morgen ook een te mijden obstakel bij de wandeltocht “Brugge binnenste buiten in kerstsfeer” die doorging in Brugge, wie nog even wil deelnemen inschrijven kan tot 17 uur. De vele kleine steegjes in de Brugse binnenstad waar het anders zo gezellig kuieren is lagen er wat gevaarlijk bij.  Nog 2 weken heeft 2022 voor de boeg, met de komende feestdagen van kerstavond/kerstdag en oudejaar/nieuwjaar met de overgang naar 2023, gaan die evenwel bijzonder vlug achter de rug zijn. Wij hebben dan ook momenteel de handen vol met de organisatie van “Damme in kerstsfeer” op maandag 26 december vanuit het stadhuis Damme. We verwachten jullie dan ook allen om deel te nemen samen met de familie, want wandelen is ook een stukje familiegebeuren. We hebben ook pannenkoeken voorzien. Wie langs komt op die dag gelieve te parkeren op de randparkings Damme-Oost of Damme-Zuid om het verkeer in de binnenstad wat minder te houden.

*    Op dinsdag 20 december wandelen in Ingelmunster (W-VL)

*    kerstweekend  enkel maandag 26 december: naast Damme (zie bijlage) ook mogelijkheden in Moorslede (W-VL)- Aalter, Oudenaarde en Zottegem (O-VL)

*    meer info over deze en nog andere tochten op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

   woensdag 21 december in het kader van “Sport Mee” wandelen we in en om Sijsele in groepsverband voor een tocht van +/- 8 km, afspraak 14u00 sportpark ’t Veld in Sijsele.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder, hou het veilig tijdens de nakende periode, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *