20 december 2020

Vrienden,

een mooie voormiddag vormde het ideale decor om de wandelschoenen aan te trekken en ons naar Beernem te begeven, waar de plaatselijke wandelclub een mooi permanent parcours
weet aan te bieden in Corona tijden. Volgens de reactie die ik mag ontvangen is het ook in Damme prijs wat de belangstelling betreft op ons eigen permanent parcours.
In bijlage vinden jullie een overzicht van de beschikbare omlopen in het omliggende. Zeker een aanrader om tijdens de kerstvakantie enkele van deze tochten mee te pikken.

Morgen krijgen we de kortste dag van het jaar voorgeschoteld en met een beetje geluk kunnen we genieten van een prachtig verschijnsel. Daar Jupiter en Saturnus op één lijn
komen te staan en als het ware versmelten schijnen ze zoals een echte kerstster. Dit fenomeen zou trouwens ook de ster van Bethlehem gevormd hebben tijdens de kerstnacht.
De volgende maal dat dit voorkomt is op 15 maart 2080. Tussen 17u15 en 18u15 is dit spektakel te aanschouwen in het zuidwesten laag boven de horizon.
Nu maar hopen dat een opklaring alles mogelijk maakt.

“Lijntjes” zou in normale omstandigheden de voorbije week in de bus moeten gevallen zijn. Mocht dit niet het geval zijn dan mag je ons altijd contacteren zodat we kunnen nagaan wat
eventueel verkeerd is gelopen.

Geniet ondertussen van de komende vakantie- en feestdagen in jullie eigen bubbel. Een warme kerst, nee geen witte, allen toegewenst.

Vriendelijke groet, fijne dag verder, hou het veilig en zorg voor elkaar,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *