11 juli 2021

Vrienden,

konden we gisteren vanuit St. Andries-Brugge genieten van een heuse stadswandeling door en rondom Brugge dan werden we deze morgen vergast op een uitermate mooie bossentocht in de omgeving van St. Maria-Aalter. Een voorzichtige heropstart van de georganiseerde wandeltochten kunnen we als wandelfanaat alleen maar toejuichen. Uiteraard gaat alles nog gepaard met allerhande veiligheidsmaatregelen in verband met het nog steeds aanwezige COVID-19 virus, toch mogen we stellen dat de organiserende clubs alles uit de kast halen om ook via en in het wandelen Corona een halt toe te roepen.

Komende week en nog wat verder kunnen we terecht op en in onder andere:

*    dinsdag 13 juli: St. Eloois-Winkel (W-VL)

*    woensdag 14 juli: Velzeke-Ruddershove en Denderhoutem (O-VL)

*    zaterdag 17 juli: Egem (W-VL)

*    zondag 18 juli: Lapscheure naar aanleiding van onze eigen 9e Poldertocht (zie bijlage) en Lombardsijde (W-VL)

*    dinsdag 20 juli: Ingelmunster (W-VL)

*    woensdag 21 juli: Lapscheure naar aanleiding van onze eigen 17e Grens&Krekentocht (zie bijlage) , Proven en Oostende (W-VL)

Een warme oproep uiteraard om deel te nemen aan de wandelhappening in Lapscheure van onze eigen club met de randbemerking dat door de recente strengere Corona maatregelen in Nederland wij op Belgische bodem blijven bij het aanbieden van de diverse parcours, daardoor werden nog in laatste instantie enkele aanpassingen doorgevoerd. Zo krijgen we op zondag 18 juli vier afstanden voorgeschoteld: 5 – 12 – 17 en 21 kilometer, op woensdag 21 juli vijf afstanden met 5 – 9 – 12 – 17 en 21 kilometer. Meer info over onze tochten in bijlages, op onze site of in Lijntjes. Info over verdere en meer wandeltochten in het ganse land uiteraard op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender.

Geen woensdag wandelen de komende week, de eerstvolgende woensdag dat er gewandeld wordt is woensdag 28 juli.

Vriendelijke groet, geniet verder van jullie zondag,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *