11 februari 2023

Vrienden,

we mochten de voorbije week even genieten van een paar zonnige namiddagen, zalig om even de benen te mogen strekken in de natuur bij deze eerste lenteverschijnselen. Ook voor de komende week mogen we ons aan een licht lenteoffensief verwachten indien we de lange termijn voorspellingen mogen geloven. Komende week is ook de laatste schoolweek voor het Krokusverlof, succes aan onze studenten die nog een paar toetsen dienen af te haspelen. In het Krokusverlof krijgen we op woensdag 22 februari ook onze eerste organisatie van 2023, met name onze Krokustocht vanuit sportpark Meuleweg in Moerkerke. Daar deze tocht als een “bonustocht” doorgaat vallen er veel, lees dubbele, punten te verdienen voor het clubklassement. Indien we ons in de 4e afdeling willen handgaven en standhouden hebben we inderdaad wat  extra puntjes nodig. Voor de romantische zielen onder ons, komende week is er ook het feest van Valentijn op dinsdag 14 februari.

Wandelen in West en Oost-Vlaanderen voor de komende week kan op en in onder andere:

*    dinsdag 14 februari: Ingelmunster (W-VL)

*    woensdag 15 februari: Reningelst (W-VL) en Oombergen (O-VL)

*    zaterdag 18 februari: Meulebeke en Ichtegem (W-VL) – Baasrode (O-VL)

*    zondag 19 februari: St. Michiels-Brugge en Beselare (W-VL) – Aalter en Wieze (O-VL)

Alle info over deze en nog meer tochten op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Eén van onze jongste leden, Elise De Smet, heeft een warme oproep om naast het wandelen haar andere hobby, waterballet, voor te stellen. Dit doet zij in Oostkamp waar men op zondag 19 maart aanstaande ten voordele van deze kunstzwemvereniging een wandeling organiseert om wat extra valutta in het bakje te krijgen. Hieronder vinden jullie meer info en wij willen dit zeker aan jullie allen aanraden, deze week mocht ik van haar en haar omgeving het volgende bericht ontvangen:

Beste Roger,

 

Jij als “secretaris en verantwoordelijke wandelen” binnen de (wandel)vereniging Levenslijn Damme, durf ik je vragen om de wandeltocht van KVO (KunstzwemVerenigingOostkamp = waterballet) aan te raden aan alle mede-leden. Hieronder en in bijlage vind je de details.

Wil je dit aub delen in de nieuwsbrief? En kan je eventueel ook bij bevriende wandelclubs een “goed woordje” placeren?  😉

Ik hoop op een massale opkomst … want de opbrengst gaat immers naar de werking van KVO, de waterballetclub met tal van leden die in Damme wonen.

 Mooie co-creatie tussen:

–        https://levenslijndamme.be/wie-zijn-wij/

–        https://www.kv-oostkamp.be/

Met ondersteuning van:

–        https://www.famiflora.be/

–        https://www.denbaes.be/

       Alle leden van LevenslijnDamme/WandelsportVlaanderen die deelnemen, krijgen een aankoopbon van 5,-€ zonder minimum aankoopverplichting bij Famiflora Mouscron zodanig dat hun inschrijvingsgeld (bijna) volledig terugbetaald is.

QR-code beschikbaar bij start -> scannen via de App van Famiflora en de aankoopbon is beschikbaar onder “Beloningen” in de App.

Voorbeeld van soortgelijke actie bij BasketMons in bijlage.

App te downloaden via Google Play Store en Apple App Store:

https://www.famiflora.be/mobiele-applicatie-famiflora#:~:text=De%20Famiflora%20app%20is%20beschikbaar,en%20versie%205.0%20voor%20Android.  

 Hartelijk dank!

 Mvg, Bart De Smet

 Kasteelstraat 33

BE-8340 Moerkerke-Damme

Vriendelijke groet, fijn weekend verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *