9 juli 2023

Vrienden,

net terug van een weekje ertussenuit, tijd voor ontspanning, ontplooiing, onthaasting, ontdekking en ontmoeting, het lijkt erop dat ik samen met een deel van de familie in Damme lekker thuis heb gezeten, niets is echter minder waar. Maar de leuze van toerisme Damme kan je ook op andere plaatsen toepassen. Terug naar de orde van de dag dus want er komen enkele belangrijke weken in het verschiet met eerst en vooral onze tweedaagse in Lapscheure op 21 en 23 juli. Als de weergoden even mee willen mogen we een mooi wandelweekend voorschotelen. Noteren dus in jullie (wandel)agenda.

Komende week in vakantiemodus kunnen we ons hart ophalen door deel te nemen aan een georganiseerde tocht op en in onder andere:

*    dinsdag 11 juli (Vlaamse Feestdag):     St. Eloois-Winkel (W-VL) en Wondelgem (O-VL)

*    woensdag 12 juli:    Denderhoutem (O-VL)

*    vrijdag 14 juli:    Munkzwalm (O-VL)

*    zaterdag 15 juli:     Egem (W-VL) en Oordegem (O-VL)

*    zondag 16 juli:    Oedelem (bij onze vrienden van wsv Beernem), Rumbeke en Lombardsijde (W-VL) – Bassevelde (O-VL) –

Meer tochten en alle info op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Lijntjes, ons ledenblad, is ondertussen van de persen gerold, technische problemen hebben voor een lange wachttijd gezorgd, maar eind goed, al goed, zullen we maar denken. Je mag jouw (jullie) exemplaar de komende week in de bus verwachten.

Geniet ondertussen van de vakantie, waar dan ook, zorg voor elkaar en laat het beste in jullie allen naar boven komen.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *