8 juni 2024

Vrienden,

de morgen had ik de keuze om dichtbij huis te gaan wandelen:  enerzijds in Oostkerke bij de 1e Tocht langs de Damse Vaart van feestcomité De Marollen Sijsele, anderzijds bij het Rondje Sluis van wandelvereniging Voor de Wind uit Oostburg (Nederland). De parcours konden in de omgeving van Westkapelle elkaar bijna ruiken. Ik opteerde voor de eerste mogelijkheid die startte vanuit zaal de Beuterblomme, waar men een tocht in lussen had uitgekiend. Al was er niet veel Damse Vaart te bespeuren, toch met volle teugen genoten in de vroege morgen. Ideaal om het hoofd nog even leeg te maken en wat te mijmeren over de opdracht van morgen, de verkiezingen. Aan allen wens ik dat jullie in eer en geweten de juiste eigen keuze maken in één of ander intiem stemhokje. Succes.

Volgende week richten we onze pijlen reeds op halfweg juni en kunnen we wat bekomen van de verkiezingsuitslag op en in onder andere;

*    dinsdag 11 juni:    Hooglede (W-VL) en Balegem ( je weet wel van de jenever in O-VL)

*    zaterdag 15 juni:    Adinkerke en Hulste (W-VL) en Eeklo (O-VL)

*    zondag 16 juni:    Waardamme en Lombardsijde (W-VL) en Lede, De Klinge en Onkerzele (O-VL)

Meer tochten nog en alle info ook over deze hier aangegeven op www.wandel.be

Uit eigen keuken:   *     deze week viel meer dan waarschijnlijk wel het tijdschrift Wandel.be van Wandelsport Vlaanderen in jullie bus. Op een foto bij  één van de vele interessante artikelen prijkt één van onze bestuursleden. Ik ga daar een kleine wedstrijd aan verbinden: wie is het die hier bedoeld wordt en op welke pagina kan je het vinden? Bijkomend de vraag: hoeveel juist antwoorden ga ik ontvangen? Stuur alles per kerende terug of steek het antwoord in mijn bus. Er zijn 5 paar wandelsokken te winnen, de wedstrijd loopt tot zondag 16 juni. Uiteraard zijn de leden van de stuurgroep en hun naaste omgeving uitgesloten om deel te nemen.     *      Wie nog even wil nagenieten van onze 19e Levenslijntocht van voorbije zaterdag 1 juni kan terecht op onze site voor een heerlijk stukje gemaakt door Paul en Greta, dit onder het item sfeerbeelden, waarvoor dank uiteraard.      *    ikzelf en degenen die de oproep maakten om in groep deel te nemen bij de Nacht van Vlaanderen op vrijdag 21 juni aanstaande aan de 10 km wandelen ten voordele van Think Pink in de strijd tegen borstkanker, zijn meer dan aangenaam verrast door de respons die we mochten ontvangen. We hebben een groep van 28 wandelvrienden mogen verzamelen waaronder 18 dames. Via Roda-Helis mogen we per dame 150,00€ aan de actie overmaken wat resulteert in de mooie som van 2.700,00€ voor het goede doel. Helaas zijn de vooraf inschrijvingen sedert 1 juni afgelopen en kan er enkel nog de dag zelf ingeschreven worden ter plaatse.     *    Er was wat commotie ontstaan op de info van vorige week in verband met de aanwezigheid van de eigen leden op onze 19e Levenslijntocht, bij deze wil ik melden dat niemand zich schuldig of aangesproken  moet voelen maar dat dit enkel een vaststelling van het moment was. In diezelfde info werden degenen die er wel bij waren trouwens bedankt voor hun aanwezigheid.

Vriendelijke wandelgroet, fijn weekend verder en morgen zeker een goede keuze maken, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *