7 januari 2022

Vrienden,

mogelijks was u vandaag ook één van de deelnemers aan de Nieuwjaarstocht in Beernem, waar men net niet overrompeld werd door wandelaars, een heerlijke organisatie met veel moois, een genot voor lijf en leden. Het uitermate zachte wandelweer deed menigeen opfleuren op of langs de boorden van het kanaal Gent-Brugge, meer dan waarschijnlijk ook om de laatste kwalijke resten van de overgang van oud naar nieuw weg te werken. Bij deze nogmaals mijn beste wensen voor 2023 in een gezegende gezondheid met mooie momenten en warme ontmoetingen. Voor de komende week kunnen we een beknopt overzicht aanbieden wat de mogelijkheden tot georganiseerd wandelen zijn, met name op en in:

*    dinsdag 10 januari:    Ingelmunster (W-VL)

*    zaterdag 14 januari:     Staden (W-VL) en Kruishoutem (O-VL)

*    zondag 15 januari:    Veldegem (W-VL) – Adegem en Gijzegem (O-VL)

alle info over deze organisaties en nog meer mogelijkheden op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen keuken: in het kader van Sport Mee 2022-2023 aangeboden door stad Damme en haar sportdienst kunnen we wandelen op woensdag 11 januari in en om Sijsele. Afspraak om 14u00 sportpark ’t Veld, Eikelberg in Sijsele. Een groepswandeling van een 7 km aan een rustig tempo wordt aangeboden, nieuwe deelnemers zijn steeds van harte welkom om samen met de vaste waarden het nieuwe jaar al bewegend aan te vatten.

Bij nazicht van onze ledenlijst blijkt dat 65 leden geen lidgeld voor 2023 hebben overgemaakt. Daaronder zijn er een tiental die aangegeven hebben niet langer onder onze vleugels verder te wandelen wat wij uitermate betreuren, maar we leven in een democratische samenleving waar ieder vrij is in haar of zijn doen en laten. Van de rest hebben we geen verdere reactie ontvangen zodat we op dit eigenste ogenblik nog 213 leden tellen, een duidelijke terugval. Hopelijk mogen we binnen de kortste tijdspanne nog enkelen terug aan boord halen.

In de nasleep van Damme in kerstsfeer van maandag 26 december laatstleden willen we jullie nog even mee laten nagenieten van de reportage ons aangeboden door Greta en Paul, waarvoor dank. Alles te vinden via deze link:

https://photos.app.goo.gl/RGC4QrUDGp8tAVi78

vriendelijke groet, fijn weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *