7 augustus 2022

Vrienden,

het wordt volgens de voorspellingen een zomerse komende week in aanloop naar een lang volgend weekend, mooi om van de vakantiedagen en de volle natuur te genieten. Deze morgen waren we te gast in Grammene bij de Vlastocht, alleen hebben we geen sprietje vlas gezien, maïs daarentegen in overvloed, een suggestie naar de organisatoren toe om eventueel van naam te veranderen van deze toch wel prachtorganisatie met heel wat verdoken mooie natuurelementen. Komende week, in zomerse omstandigheden, kunnen we de wandelschoenen aantrekken voor een tocht op en in onder andere:

*    dinsdag 09 augustus: Ingelmunster (W-VL)

*    Vrijdag 12 augustus: voor de durvers onder ons de Dodentocht in Bornem (100 km) – Antwerpen. Wie ook van onze leden deelneemt graag een seintje terug aub?

*    zaterdag 13 augustus: Middelkerke en Moorslede (W-VL) – Kalken (O-VL)

*    zondag 14 augustus: Oostende en Zillebeke (W-VL) – Tielrode en Oudenaarde (O-VL)

*    maandag 15 augustus: Hertsberge en Wevelgem (W-VL) – Oosterzele (O-VL)

Meer tochten en alle info daarover uiteraard op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen keuken: in het kader van “Start to Walk” onze oefentochten gaan we wandelen in en om Sijsele op woensdag 10 augustus aanstaande, afspraak om 18u30 sportcomplex ’t Veld, Eikelberg in Sijsele. Door de verwachte warmte gaan we zorgen voor een “waterstop” onderweg.

Ondertussen wordt achter de schermen naarstig doorgewerkt aan onze volgende uitdaging: de 17e Kanalentocht, ditmaal vanuit Vivenkapelle op zondag 28 augustus aanstaande. Ook zijn we reeds volop in de move voor het optreden van Margriet Hermans op vrijdag 21 oktober in de Cultuurfabriek te Sijsele (zie bijlage). Kaarten zijn nu reeds in voorverkoop te bestellen, wacht niet te lang want Margriet is “hot” op dit moment.

Geniet ondertussen verder van het weekend, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *