30 april 2022

Vrienden,

ik kijk met een goed gevoel terug op Vlaanderen Wandelt Lokaal van voorbije week zondag. Positieve commentaren op ons parcours, de gezellige ontmoetingen in een aangename ongedwongen sfeer, tijd voor een leuke babbel en als kers op de taart een zestal nieuwe leden voor onze vereniging, meer moet dat voor mij niet zijn. Welkom aan de nieuwelingen trouwens die vanaf heden ook onze info mogen ontvangen. Morgen is het met 1 mei  feest van de Arbeid, misschien hebben sommigen onder u een lang weekend en even tijd om de welriekende lentegeuren en lentekleuren op te snuiven en te ontdekken. Tussendoor kregen we vandaag ook melding dat twee van onze leden sedert gisteren vrijdag in Oostbrug (Ned) deelnemen aan de 106 km, proficiat bij deze aan de moedigen.

Voor komende week niet zo’n goed nieuws om de benen te gaan strekken in onze contreien, hier bedoeld als West- en Oost-Vlaanderen, het weekend buiten beschouwing gelaten slechts één organisatie op en in;

*    maandag 2 mei:    Oostnieuwkerke (W-VL)

Volgend weekend: *    zaterdag 7 mei: Kruishoutem (O-VL)

                                 *    zondag 8 mei: Rumbeke, Westende en De Haan (W-VL) alsook Dikkelvenne en Lebbeke (O-VL)

Meer tochten en info uiteraard op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Ook komende week in het kader van “Sport Mee” in samenwerking met stad Damme wandelen op woensdagmiddag 04 mei in en om Sijsele , afspraak om 14u00 sportcomplex ’t Veld Eikelberg Sijsele.

Vriendelijke groet, fijn (lang) weekend verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *