25 juli 2021

Vrienden,

de warmte van de voorbije dagen volgend op het debacle dat vooral het zuiden en het oosten van ons land trof vorige week lijkt verleden tijd. Hier in onze contreien zijn we gespaard gebleven van de ramp die hebben en houden meesleurde, nogmaals een bewijs dat aan Moeder Natuur niet geraakt kan worden. We leven in stilte mee met het vele leed die deze natuurramp heeft veroorzaakt. Ondertussen hebben we ook onze wandeltweedaagse in Lapscheure achter de rug, we mogen met een tevreden gevoel terugkijken op deze happening waar gespreid over beide dagen liefst 1489 wandelliefhebbers de weg naar Lapscheure vonden. Dank ook aan de mooie groep medewerkers die andermaal zorgden voor een vlekkeloos verloop. Welkom ook aan de 7 nieuwe leden die we in Lapscheure mochten toevoegen aan onze ledenlijst. Wie nog even wil mee nagenieten kan terecht op You Tube via volgende link: https://youtu.be/VIjrI6yR9cE

Ondertussen blijven we in het Vlaams wandellandschap nog steeds geplaagd met annulaties van wandeltochten als gevolg van Corona voor de komende weken. Op die manier is er andermaal een beperkt aanbod voor komende week op en in onder andere:

*    woensdag 28 juli: Zulzeke(Kluisbergen) – O-VL

*    zaterdag 31 juli: Westrozebeke – W-VL

*    zondag 01 augustus: Eernegem – W-VL, Lebbeke en Vinderhoute – O-VL

Meer info en tochten buiten onze regio natuurlijk op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen keuken:

*    woensdag 28 juli in het kader van “Start to Walk”, onze eigen oefentochten gaan we wandelen in groep in en om Sijsele. Afspraak zoals steeds om 18u30 sportcomplex ’t Veld in Sijsele voor een rustige aangename 7 à 8 km, naargelang de  weersomstandigheden.

*    misschien is het jullie reeds ter ore gekomen: onze 16e Kanalentocht op zondag 29 augustus aanstaande kan door verbouwingen aan de zaal De Beuterblomme en de gigantische wegenwerken in Oostkerke-dorp daar niet  georganiseerd   worden. We hebben een alternatief uitgewerkt door de ganse organisatie te verhuizen naar de Vrije Basisschool St. Rita, Hoornstraat 90 te Moerkerke-Den Hoorn. Van daaruit kan je terecht tussen 07u00 en 15u00 voor een tocht van  5-9-12-16-19 of 21 km door de natuur. Vanaf 9 km kom je terecht in Middelburg waar ook een rustpunt voorzien is, de 5 km blijft op Den Hoorn. Van zodra de nieuwe flyer klaar is zal deze verspreid worden.

Vriendelijke groet, fijne dag verder,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *