24 september 2022

Vrienden,

ik kijk een beetje met een dubbel gevoel terug op de Kermistocht van gisteren zaterdag in en om Sijsele/Donk Maldegem. Enerzijds waren er lovende commentaren over het aangeboden parcours, anderzijds worstel ik toch wel een beetje met de beperkte opkomst. Redenen voor dit laatste zoeken is bijna onbegonnen werk, al zullen de weersvoorspellingen van vrijdagavond wel een slok op de borrel schelen. Ondanks alle gure vooruitzichten kregen we toch een aangename wandeldag waarbij het lekker vertoeven was in de natuur. Maar goed, gedane zaken nemen geen keer en we focussen ons op wat komen gaat met te beginnen de mogelijkheden om te wandelen de komende week. Dit kan in onze naaste omgeving op en in onder andere:

*    dinsdag 27 september: Ingelmunster (W-VL)

*    woensdag 28 september: St. Antelinks (O-VL)

*    zaterdag 01 oktober: Lichtervelde (W-VL) en Maldegem (O-VL) – opgelet bij deze laatste pas starten vanaf 09u30, themawandeling in de voetsporen van de 3e Canadese Infanterie, deelname 09,00€

*    zondag 02 oktober: Assebroek, Gits en Otegem (W-VL) – Rupelmonde en Serskamp (O-VL)

Meer info over alle tochten te lande uiteraard op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Extra nieuws: gisteren zaterdag mochten we 2 nieuwe leden toevoegen aan onze wandelfamilie, van harte welkom Brigitte en Martine.

Woensdag 28 september in het kader van “Sport Mee” in samenwerking met stad Damme wandelen in en om Sijsele. Afspraak om 14u00 sportcomplex ’t Veld, Eikelberg in Sijsele voor een groepswandeling van om en bij de 7 km.

Ik hoop dat Lijntjes, ons ledenblad, ondertussen in de bus gevallen is, indien niet gelieve dit te laten weten, daarin vinden jullie ook alle info over onze busuitstap van zondag 16 oktober naar Passendale. Inschrijven is de boodschap.

Vriendelijke groet, fijne zondag verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *