23 juli 2022

Vrienden,

ietwat vroeger dan gewoonlijk de info voor de volgende week, alles heeft natuurlijk te maken met onze 10 Poldertocht van morgen zaterdag 23 juli als tweede luik van de wandelhappening in Lapscheure. Op de Nationale feestdag lieten 593 wandelfanaten zich verleiden om, ondanks de regen in de morgen, naar het kleine Lapscheure af te zakken. Na afloop mochten we heel wat positieve commentaren noteren, we hopen morgen hetzelfde te mogen ervaren. Dank ondertussen nog eens extra aan onze 36 medewerkers van donderdag laatstleden alsook aan onze 52 eigen leden die de wandeling meemaakten. Het was mooi om te zien dat de sfeer die zo typerend was voor Corona stilletjes terug om de hoek komt loeren. Dank jullie allemaal. We hopen jullie morgen zaterdag te mogen terugzien.

Voor de komende week zijn de mogelijkheden in onze contreien eerder beperkt om georganiseerd te wanden. Dit is de korte samenvatting:

*    woensdag 27 juli: Zulzeke (O-VL)

*    donderdag 28 juli: Zarren (W-VL)

*    zondag 31 juli: Middelkerke (W-VL) – Everbeek en Lebbeke (O-VL)

Meer info over nog wat andere tochten de volgende week op www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen keuken: welkom aan ons nieuw lid in de club: Yelena Van Overschelde uit Den Hoorn die ondanks haar jeugdige leeftijd de microbe te pakken kreeg.

Woensdag 27 juli: in het kader van “Start to Walk” onze eigen oefentochten wandelen in en om Sijsele met afspraak om 18u30 sportcomplex ’t Veld in Sijsele.

Vriendelijke groet, fijn weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *