18 november 2023

Vrienden,

op deze kletsnatte namiddag even tijd maken om de info voor komende week door te spelen. Kletsnat was het ook deze morgen in Zedelgem waar we de vriendschapssteen tussen de clubs gelanceerd door Florastappers Gent op 4 november overhandigden aan de secretaris van “Vier op een Rij” Zedelgem, ondertussen is die reeds doorgegeven aan De Marktrotters van Herne (Vlaams-Brabant) die daar op bezoek waren. Het enige voordeel van het weer vandaag is de enorme hoeveelheid zuurstof die je kunt opdoen, zo heeft elk nadeel zijn voordeel. +Weinig beweging in het wandelaanbod de komende week, je kan terecht op en in onder andere:

*    dinsdag 21 november:    St. Eloois-Winkel (W-VL)

*    zaterdag 25 november:    Bovekerke en Gullegem (W-VL) – Kaprijke en Beerlegem (O-VL)

*    zondag 26 november:    Blankenberge (W-VL) – Ursel, Onkerzele en Temse (O-VL) – Knokke-Heist: opgelet Keytrade Bank Trail (10-11u starten – stevige deelnameprijs)

Voor alle en nog meer info één adres: www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws dicht bij huis:     *    woensdag 22 november clubwandeling in de namiddag, dit ter vervanging van Sport Mee 2023, rustige groepstocht in eigen beheer van een 7 à 8 km in en om Sijsele. Afspraak 14u00 sportpark ’t Veld Sijsele, deelname gratis.     *    zondag 3 december organiseren we ons jaarlijks ledenfeest, je kan nog inschrijven uiterlijk tegen zondag 26 november via de gekende wegen (velen deden dit al, dus een oproep aan de twijfelaars of zij die vlug vergeten).     *    26 november is ook de uiterste limietdatum om de volle gele spaarkaarten in te leveren.     *    Ook nog een warme oproep om het lidgeld 2024 zijnde 15,00€ per persoon over te maken uiterlijk tegen 31 december dezer, indien dit niet gebeurt kan je vanaf 2024 niet meer als lid gaan wandelen en dien je de volle pot inschrijvingsgeld te betalen.     *    morgen zondag 19 november herdenken we in Vivenkapelle in samenwerking met stad Damme de verkeersslachtoffers 2022.  540 mensen lieten het leven in het verkeer, evenveel seconden wordt het verkeer op de rotonde aan het Bradericplein stilgelegd om al deze laatsten te herdenken. Aanvang om 11u00, achteraf de mogelijkheid tot bij te praten in de zaal Broederklooster.     *    wie nog even wil nagenieten van” Damme wandelt voor de Vrede” van zaterdag 11 november: er is een fotoreportage te bekijken op onze site bij de rubriek sfeerbeelden.

vriendelijke wandelgroet, fijn weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *