18 maart 2023

Vrienden,

deze voormiddag reeds heerlijk genoten van de “Dwars door het Kampveld” van Vredeseilanden Oostkamp, organiserend vanuit Waardamme. Een max aan onverharde wegen gecombineerd met een max aan bos en natuur waren er de ingrediënten en de bouwstenen om er een top organisatie van te maken. Ik ben reeds benieuwd naar morgen zondag wat onze vrienden van Feestcomité De Marollen Sijsele in het aanbod hebben. Ondertussen stevenen we naar het einde van maart 2023, opgelet volgende zaterdagnacht 25/26 maart schakelen we over naar het zomeruur, een uurtje minder maffen dus als je op tijd ergens moet zijn zondagmorgen. Komende week kunnen we genieten van onze geliefkoosde hobby of is het toch een “sport” op en in onder andere:

*    dinsdag 21 maart: Ingelmunster (W-VL)

*    donderdag 23 maart: Wanzele(Lede) – (O-VL)

*    vrijdag 24 maart: Spiere-Helkijn (W-VL)

*    zaterdag 25 maart: Moorslede en Zedelgem (W-VL) – St. Laureins (O-VL)

*    zondag 26 maart: St. Michiels-Brugge, Kachtem en Oostende (W-VL) – Lovendegem en Buggenhout (O-Vl)

Meer tochten in het ganse land en alle info op: www.wandelsportvlaanderen.be/kalender

Nieuws uit eigen keuken: *    woensdag 22 maart hervatten we onze eigen oefentochten, Start to Walk, op woensdagavond. Afspraak om 18u30 sportpark ’t Veld in Sijsele voor een eerste kennismaking onder de vorm van een korte tocht (invallende duisternis) van een 5 km in groep.

*    Ondertussen ook nog even herinneren om in te schrijven voor de busverplaatsing naar St. Truiden op zondag 30 april voor “Vlaanderen Wandelt Lokaal” (zie Lijntjes), alsook voor het Ronde-ontbijt op zondag 2 april (zie bijlage).

*    Graag ook nog even jullie aandacht voor een 2e bijlage genaamd Lisa Steen Dana, even lezen aub, en voor het wandelen morgen zondag in Oostkamp ten voordele van de Kunst Zwemvereniging en waterballet  uit Oostkamp (KVO) waar één van onze jongste leden Elise Desmet ook haar kunsten etaleert. Zie ook info van week 13 – 19 februari of op https://www.kv-oostkamp.be.

vriendelijke groet, fijn weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *