17 januari 2021

Vrienden,

gisteren konden we na de middag genieten van een tochtje door de sneeuw, heerlijk om door zo’n rustgevend stil landschap te mogen stappen.
Deze morgen dan ietwat ontgoocheld dat het witte tapijt reeds verdwenen was. Toch de schoenen aangetrokken om een eerste verkenning te doen in ons aandeel
in het samenwerkingsproject dat in het leven werd geroepen naar aanleiding van “Vlaanderen Wandelt lokaal in…” op zondag 25 april 2021 aanstaande.
Deze dag is het Nationale Wandeldag en het is de bedoeling om een parcours op te bouwen dat loopt van Torhout tot in Oedelem. Een twaalftal wandelclubs,
waaronder ook onze eigen club, slaan de handen in elkaar om dit mogelijk te maken. Ons aandeel is de verbinding te maken tussen Sijsele, waar onze startlocatie
zich situeert in de Gemeentelijke Turnzaal op het Lindenplein, en de startlocatie van de Brugse Metten Wandelclub in het Sask, St Andreas Lyceum Fortuinstraat St. Kruis-Brugge.
Mits nog wat kleine aanpassingen is dit ondertussen uitgetekend en verkend.

Alle hoop is nu uiteraard gericht op versoepelingen in de strijd tegen COVID-19 tegen deze datum, anders valt uiteraard alles in het water.
Wat nu reeds in het water valt is onze Krokustocht, geprogrammeerd op woensdag 17 februari aanstaande vanuit Moerkerke. Daar WSVL alle tochten annuleert tot en
met 14 februari achten wij het niet opportuun om 3 dagen nadien wel te organiseren zonder voldoende perspectief te kunnen bieden op een volwaardige organisatie.
Ondertussen kunnen we onze conditie verder op peil houden door een aantal van de permanente wandelparcours aangeboden door diverse clubs eens af te stappen.
In bijlage vinden jullie een up-to-date lijst van deze organisaties, daarin reeds ook onze volgende bijdrage vanuit Sijsele voor de periode 15 februari – 31 maart 2021.

Geniet ondertussen verder van jullie weekend,
vriendelijke groet, fijne dag verder, hou het veilig en zorg voor elkaar,

LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.