14 mei 2022

Vrienden,

we mogen/kunnen genieten van prachtige lentedagen die het zomergevoel meer dan aanwakkeren, de natuur is nu op haar mooist al verlangt deze laatste naar wat neerslag om verder te mogen werken aan het volbrengen van haar taak: ons laten genieten van zoveel mogelijk kleuren en geuren. In dergelijke omstandigheden is het een lust om de wandelschoenen aan te trekken, de natuur in te gaan en genieten met volle teugen. Voor komende week hebben we bijna elke dag wat in petto uit het aanbod georganiseerde wandeltochten.

*    dinsdag 17 mei: Ingelmunster (W-VL) en Deinze (O-VL) met de start van een driedaagse, opgelet starturen vallen in de vooravond of in de namiddag, zie kalender op Wandelsport Vlaanderen

*    woensdag 18 mei: Geluwe (W-VL), Zottegem en Deinze  driedaagse(O-VL)

*    donderdag 19 mei: Moorslede (W-VL) en Deinze driedaagse (O-VL)

*    zaterdag 21 mei: Lichtervelde (W-VL),  Merelbeke en Kalken (O-VL).

Wandelsport Vlaanderen organiseert op deze zaterdag 21 mei de AG Belgian Coast Walk met start- en aankomstplaatsen in Westende – Oostende – Knokke-Heist en De Panne. Voor meer info verwijs ik door naar www.wandelsportvlaanderen.be/kalender.

*    zondag 22 mei: Rumbeke (W-VL), Sinaai en Beerlegem (O-VL)

Nieuws uit eigen keuken:

*    woensdag 18 mei in het kader van “Sport Mee” in samenwerking met stad Damme wandelen in en om Sijsele. Afspraak 14u00 sportcomplex ’t Veld, Eikelberg3 te Sijsele. Rustige groepstocht van 7 à 8 km doorheen onze lokale natuur.

*    noteer nu reeds in jullie agenda: vrijdag 27 mei: 17e Levenslijntocht vanuit Sijsele, onze eigen organisatie op de dag na O.L.H. Hemelvaart, voor velen onder ons in een lang weekend. (zie bijlage)

*    wie nog bijdrages wenst te leveren voor ons volgende “Lijntjes” – deadline is 27/05 aanstaande

Vriendelijke groet, fijn weekend verder, LEVENSLIJNTEAM – DAMME vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *